..:::Inghetata Twilight:::..
Pagina 1 din 1
..:::Inghetata Twilight:::..
Twilight Coven Philippines has reported that Häagen-Dazs will be launching a line of Twilight inspired ice cream. I am not kidding.
The three flavors include:
»Dazzled at First Sight (Caremel Apple Crumble + Coffee)
»A Kiss in the Meadow (Belgium Chocolate + Summer Berries)
»Clair de Lune (Choc Choc Chip + Mango & Passion Fruit)
According to the flyer you get a free movie ticket to see Twilight when you buy 2 pints or a multi pack
Titlul produsului este "A Taste of Twilight" , iar Catubig-Wong spune ca sortimentele combinate dau un produs final foarte interesant care reprezinta atractia dintre opusi.Aceasta atractie este chiar viziunea firmei despre relatia dintre Edward si Bella.
Ceea ce mi s-a parut cel mai interesant este, cum am scris mai sus, ca ofereau un bilet gratuit cumparatorilor.
The three flavors include:
»Dazzled at First Sight (Caremel Apple Crumble + Coffee)
»A Kiss in the Meadow (Belgium Chocolate + Summer Berries)
»Clair de Lune (Choc Choc Chip + Mango & Passion Fruit)
According to the flyer you get a free movie ticket to see Twilight when you buy 2 pints or a multi pack
Titlul produsului este "A Taste of Twilight" , iar Catubig-Wong spune ca sortimentele combinate dau un produs final foarte interesant care reprezinta atractia dintre opusi.Aceasta atractie este chiar viziunea firmei despre relatia dintre Edward si Bella.
Ceea ce mi s-a parut cel mai interesant este, cum am scris mai sus, ca ofereau un bilet gratuit cumparatorilor.
Subiecte similare
» ..:::What is Twilight?:::..
» ..:::Ciocolata Twilight:::..
» ..:::Twilight Parody:::..
» ..::: Twilight Items:::..
» ..:::Bijuterii Twilight:::..
» ..:::Ciocolata Twilight:::..
» ..:::Twilight Parody:::..
» ..::: Twilight Items:::..
» ..:::Bijuterii Twilight:::..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: